Kundecase | Markedssjef | SpareBank 1

Strukturert og detaljorientert prosjektledelse for SpareBank 1

SpareBank 1

Foto: SpareBank 1

I en hektisk periode preget av underbemanning fikk teamet Marked og innhold i SpareBank 1 Utvikling hjelp av Markedssjefene til å lede komplekse prosjekter og få bedre flyt i arbeidsprosesser. Konsulenten vår bidro med strukturert og detaljorientert prosjektledelse og solid erfaring innen reklame og merkevare.

100% omfang i fem måneder

SpareBank 1 kontaktet Markedssjefene da de i en periode hadde færre ressurser enn normalt i avdelingen Marked og innhold. Dette gikk ut over arbeidsflyten og oppgaver hopet seg opp. Vi satte inn en erfaren prosjektleder i 100% omfang i fem måneder våren 2024.

Kampanjer for bank og forsikring mot B2B og B2C

Prosjektlederen gikk inn i temaet og jobbet tett med leder for teamet, kreativ leder, innholdsmarkedsfører og nettredaktør. Hun satte seg raskt inn i behovet og flaskehalsene, og bidro til å strukturere opp arbeidet og informasjonsflyten. 

Konsulenten utviklet et detaljert årshjul for alle reklamekampanjene med både fremdriftsplan og prosjektplan. I samarbeid med kolleger ble det satt opp tema-årshjul for bank og forsikring for bedriftsmarkedet og privatmarkedet. Denne kan brukes som grunnlag for smidigere planlegging av nye kvartaler også frem i tid. I tillegg ledet hun prosjekter som reklamefilminnspillinger, informasjonsmateriell i forbindelse med Bank ID-app og gjennomføring av faglig seminar.

Blir savnet

Monica Jacobsen, leder for Marked og innhold, SpareBank 1 Utvikling er godt fornøyd med samarbeidet og vil savne Tina Iversen som løste oppdraget:

Dette er et samarbeid som har fungert svært godt! Tina satte seg raskt inn i våre problemstillinger og evnet å forenkle det komplekse for å få bedre flyt i enkelte arbeidsprosesser. Konsulenten var smidig i arbeidsmetoden, og flink til å snakke med mennesker på tvers av fagområder. Tina er strukturert, detaljorientert og har god faglig tyngde og forståelse for merkevare og reklame. Vil bli savnet!

Leveranser fra Markedssjefene

I oppdraget jobbet vi med en rekke oppgaver knyttet til prosjektledelse, blant annet:

  • Oppdatert og detaljert årshjul og prosjektplaner er laget og implementert i arbeidsprosesser
  • Planlegging og gjennomføring av faglig internseminar
  • Prosjektledelse av to reklameinnspillinger, med tilhørende markedspakke og mediekjøp
  • Prosjektledelse av informasjonsmateriell og filmer i forbindelse med overgang fra engangskode app til Bank ID som omfattet nesten en million SpareBank 1 kunder
  • Justering av arbeidsmetoder ved å innføre agendaer, tidsplaner og skjemaer 
  • Sparringspartner på merkevare og reklamekonsepter

Ønsker du å ta en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg?

Ja, gjerne