Kundecase | Webredaktør | Lærdal Medical

Slik hjalp vi Lærdal Medical med nettside og innhold

Lærdal Medical

Lærdal Medical, kjent som det norske selskapet bak den velkjente førstehjelpsdukken Resusci Anne, har en ambisiøs målsetning om å redde en million liv hvert år. Med et globalt nedslagsfelt og en omfattende nettside tilgjengelig på flere språk, hadde selskapet behov for  en innholdsspesialist som kunne håndtere publisering og strukturering av nettsidene på en selvstendig måte.

Ettersom selskapet har kontorer over hele verden trengte de en selvgående konsulent som kunne jobbe på tvers av ulike språk, tidssoner og geografiske grenser.

Markedssjefene ble valgt som samarbeidspartner for å møte dette behovet. Med spesialkompetanse på EPI-server, var vår konsulent Ole den perfekte matchen for oppdraget. Han brakte med seg solid erfaring innen publisering og webadministrasjon, og kunne umiddelbart ta tak i oppgavene som Lærdal Medical stilte ham overfor.

Gjennom samarbeidet leverte Ole raskt og effektivt, og bidro til å opprettholde en høy standard på innholdet som ble publisert på Lærdal Medicals nettsider. Ole sin evne til å arbeide selvstendig gjorde oss til en pålitelig partner for Lærdal Medicals internasjonale team.

I løpet av vår tid med Lærdal Medical publiserte vi betydelige mengder innhold på nettsiden deres, og sørget for at alt ble utført med høy presisjon og kvalitet. Med en trygg hånd på verktøyene kunne Lærdal Medical stole på at oppgavene ble utført slik som de ville.

“Ole (Markedssjefene) was fantastic to work with. He was proficient in the areas we needed, as advertised from Markedssjefene. He’s a creative problem solver, great collaborator, and was always on task and on time. Highly recommended Ole!

Nick Smirnoff​​​​ – Director of Digital Marketing
Laerdal Medical – Wappingers Falls, NY”

Ønsker du å ta en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg?

Ja, gjerne